Fund Outlook

Vooruitkijken naar het komende beleggingsjaar met waardevolle inzichten van experts in de financiële wereld. Tijdens het Outlook evenement kunnen de deelnemers het volgende verwachten:

  • Inzicht van toonaangevende experts: we willen de meest vooraanstaande experts uit de financiële sector uitnodigen om hun visie te delen over de toekomstige trends, uitdagingen en kansen in beleggingen.

  • Strategische informatie: Onze sprekers zullen strategische inzichten en prognoses delen over verschillende marktsegmenten, waaronder aandelen, obligaties, vastgoed, en meer.

  • Interactie en netwerkmogelijkheden: het Fund Seminar Outlook Event biedt uitgebreide mogelijkheden om te netwerken en ideeën uit te wisselen met andere deelnemers en experts. Het is een gelegenheid om waardevolle connecties te leggen.

Meer weten?
Voor advertentie- en sponsormogelijkheden kunt u contact op nemen met Maxime Helle - de Groot (info@fundseminar.nl)

Onze evenementenkalender

Bekijk hier de evenementen in 2024 & 2025. Zelfstandige vermogensbeheerders, vermogensplanners, private bankers, vermogensadviseurs en andere professionals die werken bij een vergunningshoudende beleggingsonderneming of beleggingsinstelling kunnen zich voor onze evenementen aanmelden.