Fund Session

Fund Session: Hét kennisplatform en event voor vermogensbeheerders!

Fund Session is een exclusief en intiem netwerkevenement, speciaal gericht op vermogensbeheerders. Dit evenement, dat deel uitmaakt van het prestigieuze Fund Seminar, biedt een unieke gelegenheid voor diepgaande interactie met onze partners en waardevolle netwerkmogelijkheden. Fund Session wordt drie keer per jaar georganiseerd, waardoor we kunnen inhaken op de meest actuele trends van het moment.

Tijdens Fund Session kunnen vermogensbeheerders genieten van een informele borrel, waarbij ze de kans krijgen om ideeën uit te wisselen en nieuwe inzichten op te doen samen met vakgenoten.

Door deel te nemen aan Fund Session, krijgt u toegang tot een select gezelschap van vermogensbeheerders, die allemaal streven naar vooruitgang in hun vakgebied. Mis deze kans niet om uw netwerk uit te breiden en waardevolle inzichten op te doen in een unieke setting.

Blijf de sector voor en sluit aan bij Fund Session – Where the industry meets.

Meer weten?

Voor advertentie- en sponsormogelijkheden kunt u contact op nemen met Maxime Helle - de Groot (info@fundseminar.nl)

Onze evenementenkalender

Bekijk hier de evenementen in 2024 & 2025. Zelfstandige vermogensbeheerders, vermogensplanners, private bankers, vermogensadviseurs en andere professionals die werken bij een vergunningshoudende beleggingsonderneming of beleggingsinstelling kunnen zich voor onze evenementen aanmelden.