Fund Seminar

Fund Seminar: Hét kennisplatform en event voor vermogensbeheerders!

Sinds 2009 is Fund Seminar hét onmisbare evenement voor vermogensbeheerders, met een rijke geschiedenis die begon als een exclusief relatie-event bij Theodoor Gilissen Bankiers. Wat ooit begon als een intieme bijeenkomst is uitgegroeid tot dé mijlpaal in de sector. In 2024 zal alweer het 15e Fund Seminar plaatsvinden op donderdag 26 september.

Ons toegewijde team van ervaren communicatieprofessionals in de financiële sector staat garant voor een dag vol informatie en inspiratie. Tijdens Fund Seminar delen vooraanstaande fondshuizen hun marktvisies met een publiek dat altijd op zoek is naar nieuwe inzichten.

Maar dat is nog niet alles! Fund Seminar biedt ook een dynamisch online kennisplatform voor onafhankelijke vermogensbeheerders, waar hoogwaardige content gedeeld wordt. Verder zullen onder de vlag Fund Seminar meerdere evenementen plaatsvinden in 2024. Via onze events, website en nieuwsbrief bereikt u vrijwel alle bij de AFM geregistreerde onafhankelijke vermogensbeheerders, private bankers en financieel planners.

Blijf de sector voor en sluit aan bij Fund Seminar – Where the industry meets.

Meer weten?
Voor advertentie- en sponsormogelijkheden kunt u contact op nemen met Maxime Helle - de Groot (info@fundseminar.nl)

Onze evenementenkalender

Bekijk hier de evenementen in 2024 & 2025. Zelfstandige vermogensbeheerders, vermogensplanners, private bankers, vermogensadviseurs en andere professionals die werken bij een vergunningshoudende beleggingsonderneming of beleggingsinstelling kunnen zich voor onze evenementen aanmelden.