Home | Nieuws | Week van het Geld: 27 t/m 31 maart

Week van het Geld: 27 t/m 31 maart

In maart organiseert Wijzer in Geldzaken de Week van het Geld. Het thema van deze 12e editie van dit evenement is: Bedwing de bling. Net zoals in voorgaande jaren kun je je weer opgeven voor gastlessen.

Tijdens de Week van het Geld worden jongeren geleerd hoe verstandig om te gaan met geld, hoe verleidingen te doorzien en hoe te dromen zonder in de problemen te komen. Want er lonken veel verleidingen voor jongeren en hoewel het niet erg is om er soms aan toe te geven, is het ook belangrijk om te weten wanneer ze te bedwingen om niet in financiële problemen te komen.

Tijdens de Week van het Geld kun je een gastles geven voor basisschoolklassen. Daarvoor zijn verschillende onderwijspakketten en andere middelen ontwikkeld om op een pakkende manier aandacht te besteden aan leren omgaan met geld. Nieuw dit jaar is dat je ook een gastles kunt geven voor het mbo.

De Week van het Geld is een mooie kans om als medewerker in de financiële sector iets van je kennis over te dragen op scholieren. Als je het leuk vindt om een gastles te geven bij een school bij jou in de buurt, kan je je aanmelden op de site van de Week van het Geld.

Deel dit artikel met andere: