Home | Nieuws | Trustus neemt Verwer & Janssen over

Trustus neemt Verwer & Janssen over

Trustus, de onafhankelijke belegigngsspecialist met hoofdkantoor in Joure, heeft vermogensbeheerder Verwer & Janssen Vermogensmanagement overgenomen. Trustus werkte al samen met de Brabantse vermogensbeheerder, en op 31 maart heeft Trustus een 100% belang verworven.

Met de overname zet Trustus een volgende stap in haar groeiambitie en wordt een sterke en groeiende klantenportefeuille met een persoonlijke dienstverlening toegevoegd. Tevens wordt een eerste stap gezet voor de uitbreiding van de activiteiten in het zuiden van het land.

V&J is een gevestigde vermogensbeheerder in de regio rondom Roosendaal. Door de overname ontstaat de mogelijkheid om de verschillende expertises van beide partijen te delen. Zo vormt de jarenlange kennis en ervaring van V&J op het gebied van garantiestructuren een goede aanvulling op de huidige dienstverlening van Trustus.

Evert Verwer en Walter Janssen blijven met het team vanuit Roosendaal de belangen van hun relaties behartigen. V&J zal voorlopig onder de handelsnaam Verwer & Janssen Vermogensmanagement worden voortgezet.

“Voor de cliënten van V&J biedt de overname een uitbreiding van de mogelijkheden qua dienstverlening. Daarnaast is de persoonlijke aandacht door de overname geborgd omdat onze nieuwe collega’s meer tijd en ruimte krijgen voor cliëntcontact door synergie-effecten die ontstaan op het gebied van automatisering en compliance met wet- en regelgeving. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking”, aldus Wytze Riemersma, algemeen directeur Trustus.

Deel dit artikel met andere: