Home | Nieuws | Today's Group Introduceert eigen Fintech-Platform voor Vermogensbeheer

Today’s Group Introduceert eigen Fintech-Platform voor Vermogensbeheer

Today’s Group staat op het punt om een revolutionair fintech-platform te introduceren. Hiermee kunnen klanten een holistisch overzicht krijgen van hun beleggingsportefeuille, ongeacht de depotbank waar hun beleggingen zijn ondergebracht. De aankondiging heeft al interesse gewekt van meerdere family offices en vermogensbeheerders, die gebruik willen maken van de mogelijkheden. 

Frits Vogel, directeur Wealth Management, en commercieel directeur Cees Smit van Today’s Group benadrukken het belang van technologische vooruitgang in de financiële sector. Met de steun van een strategische partner uit Zuid-Afrika, DMA, hebben ze gewerkt aan een innovatieve SaaS-oplossing. Dit platform maakt het mogelijk om alle aspecten van vermogensbeheer, inclusief portefeuillebeheer en klantacceptatieprocessen, te integreren in één gebruiksvriendelijk systeem.

Compleet Overzicht en Toekomstperspectief 

Vogel pleit voor een toekomst waarin klanten een compleet overzicht hebben van hun beleggingen, ongeacht bij welke vermogensbeheerder deze zijn ondergebracht. Hij benadrukt de waarde van geïntegreerd portfoliobeheer waarbij risico’s en kansen over de gehele beleggingsportefeuille worden geëvalueerd. Deze benadering biedt niet alleen gemak voor de klant, maar ook een beter inzicht in de totale financiële situatie. 

Naast het fintech-platform wil Today’s Group zijn positie op de brokermarkt versterken. De recente overname van Easybroker, een execution-only platform, is daar onderdeel van. Vogel en Smit richten zich op ondernemers en stichtingen die vaak over het hoofd worden gezien door traditionele grootbanken. Door te focussen op klantgerichte dienstverlening en technologische innovatie, wil Today’s Group leidend wil zijn in het vormgeven van de toekomst van vermogensbeheer en beleggen. 

Lees meer: https://www.investmentofficer.nl/nieuws/todays-group-komt-met-eigen-fintech-platform

 

Deel dit artikel met andere:

Onze nieuwsselectie