Home | Nieuws | Today’s Group en Easybroker slaan handen ineen

Today’s Group en Easybroker slaan handen ineen

Vermogensbeheerder Today’s Group versterkt haar positie in de financiële markt door de overname van de Amsterdamse execution only-broker, Easybroker, die per 1 maart officieel onderdeel wordt van het bedrijf. Hoewel Easybroker zijn naam behoudt en gevestigd blijft op Beursplein 5, worden zowel het personeel als de klanten overgenomen door Today’s Group. 

Deze strategische stap stelt Today’s Group in staat om een uitgebreider scala aan vermogensopbouw diensten aan te bieden, variërend van beheer, regie tot zelfbeleggen. De toevoeging van Easybroker als execution-only-broker zal een essentiële rol spelen in dit uitgebreide aanbod. Frits Vogel, directeur Wealth Management van Today’s Group, benadrukt de synergie tussen beide bedrijven, zowel op het gebied van expertise als technologie. Hij wijst bijvoorbeeld op het geavanceerde onboardingproces van Easybroker. 

Hoewel de financiële details van de overname niet openbaar zijn gemaakt, en het aantal klanten van Easybroker niet is gepubliceerd, heeft Today’s Group volgens vermogensbeheer.nl een aanzienlijk vermogen onder beheer, variërend tussen de 100 en 250 miljoen euro. De vermogensbeheerder is het resultaat van verschillende fusies, waaronder die van MIJN Effecten, Today’s Vermogensbeheer en Fountain Capital Advisory in 2019, en de toevoeging van Vladeracken Vermogensbeheer in 2020. 

In de komende maanden zullen de twee bedrijven werken aan de integratie van systemen en processen. Op dat moment zal ook duidelijk worden hoe de groep zich verder zal ontwikkelen. Vogel toont zich optimistisch over de toekomst: ‘Wij zijn hier heel blij mee.’ 

Lees meer: https://www.investmentofficer.nl/nieuws/vermogensbeheerder-todays-group-neemt-easybroker-over

Deel dit artikel met andere:

Onze nieuwsselectie