Home | Nieuws | Samenwerking Dukers & Baelemans en Impact Financiële Opleidingen

Samenwerking Dukers & Baelemans en Impact Financiële Opleidingen

Dukers & Baelemans en Impact Financiële Opleidingen hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Volgens beide opleiders sluiten de opleidingsportfolio’s goed op elkaar aan en kunnen ze nog beter maatwerk leveren.

Impact Opleiding & Training is opgericht door Rob Timmermans en heeft in korte tijd een snelle groei doorgemaakt. Die groei is echter geen doel op zich, vertelt Timmermans in een toelichting op het nieuwe samenwerkingsverband in opleidingenland. “Dukers & Baelemans zet net als wij in op kwaliteit boven kwantiteit. Daarom is dit voor ons de enige partij om deze samenwerking mee aan te gaan. Het samen ontwikkelen en aanbieden van kwalitatief hoogwaardige programma’s maakt dat wij de markt nog beter kunnen bedienen.”

Mark Boskamp (directeur van Dukers & Baelemans): “Voor een goede samenwerking is blijkbaar niet per se een fusie of overname noodzakelijk. Simpelweg een kwestie van synergie, een ‘klik’ en gezamenlijke visie is vaak al een prachtige basis om samen te gaan werken aan contentontwikkeling en verbreding van het aanbod. Vanaf de eerste verkenning bleek al dat we dezelfde zienswijze en passie hebben voor opleidingen die optimaal aansluiten op de praktijk van financiële professionals.”

Deel dit artikel met andere: