Home | Nieuws | Nieuwe benoemingen en aanstellingen in de financiële wereld

Nieuwe benoemingen en aanstellingen in de financiële wereld

Hans Snijders is aangesteld als nieuw lid van de raad van commissarissen van Achmea Bank, waar hij de onlangs afgetreden Henny te Beest opvolgt. Met aanzienlijke ervaring in de sector, inclusief zijn rol als voorzitter van de raad van commissarissen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance en zijn bestuursfunctie bij bedrijfstakpensioenfonds bpfBOUW, brengt Snijders waardevolle kennis mee. Hij is afgestudeerd met een master in Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bij ABN Amro is Irfaan Qummar onlangs benoemd tot Vermogensbeheerder bij ABN Amro Mees Pierson Consumer & Affluent Investments. Met een vierjarige staat van dienst bij de bank, waar hij verschillende functies heeft bekleed, waaronder die van commercial & credit specialist, brengt Qummar zijn expertise naar het vermogensbeheerteam.

Financieel- en organisatieadviesbureau Beekman & Verbeek heeft Michiel Potter per 1 januari benoemd als cfo/associate. Potter, met uitgebreide ervaring als financieel adviseur, heeft een master in Business Administration (MBA), Finance van de Rotterdam School of Management aan de Erasmus Universiteit.

Lees meer: https://www.investmentofficer.nl/nieuws/transfers-achmea-abn-amro-beekman-verbeek

Deel dit artikel met andere:

Onze nieuwsselectie