Home | Nieuws | Morgan Stanley zet miljoenen in op Bitcoin ETF‘s

Morgan Stanley zet miljoenen in op Bitcoin ETF‘s

Morgan Stanley overweegt om zijn 15.000 makelaars in staat te stellen spot Bitcoin ETF’s aan te bevelen aan klanten. Het bedrijf stelt richtlijnen op, waaronder risicotolerantie en investeringslimieten, maar er is nog geen bevestigde tijdlijn. Voorheen bood Morgan Stanley alleen Bitcoin ETF’s aan als klanten erom vroegen, om de aansprakelijkheid te beperken.

Daarnaast heeft Morgan Stanley daadwerkelijk geïnvesteerd in spot Bitcoin ETF’s. Volgens de meest recente SEC 13F-aanmelding heeft Morgan Stanley $269,9 miljoen geïnvesteerd in de Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC). Hiermee is het momenteel de derde grootste houder van GBTC, na Susquehanna en Horizon Kinetics. Bovendien heeft Morgan Stanley ook $2,3 miljoen geïnvesteerd in de ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB).

Het lijkt erop dat institutionele beleggingen in spot Bitcoin ETF’s blijven groeien, met andere grote investeerders zoals Millennium Management die ook recentelijk hebben onthuld te zijn ingestapt in deze ETF’s.

Lees het volledige artikel: https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-etfs-in-trek-morgan-stanley-onthult-miljoeneninvestering/

Deel dit artikel met andere:

Onze nieuwsselectie