Home | Nieuws | Maven 11 introduceert M11 Funds: beleggen in digitale activa

Maven 11 introduceert M11 Funds: beleggen in digitale activa

Maven 11, de Amsterdamse investeringsmaatschappij gespecialiseerd in de cryptosector, komt met beleggingsfondsen die beleggen in digitale activa (cryptomunten). Met M11 Funds kunnen vermogensbeheerders, family offices en private banken digitale activa onderdeel maken van hun strategische asset allocatie.

De fondsen binnen M11 Funds voldoen allemaal aan de AIFMD- vereisen en dat is belangrijk, zegt Joost van der Plas, CEO van M11 Group “Vertrouwen en transparantie zijn essentieel in deze snel veranderende sector. Met onze focus op regelgeving laten we zien hoe belangrijk wij het vinden om een duurzaam en betrouwbaar ecosysteem voor digitale activa op te bouwen.”

Het eerste fonds binnen M11 Funds is het Liquid Token Fund (ISIN LI1259630690), dat tot doel heeft een actief beheerde, gediversifieerde portefeuille van liquide digitale activa te creëren die worden beschouwd als het meeste potentieel in de sector. Volgens Martijn van Veen van M11 Funds is de timing van de lancering van het fonds belangrijk: “Het afgelopen jaar werd gekenmerkt door grote macro-economische gebeurtenissen en gebeurtenissen in de cryptocurrency-industrie die hebben geleid tot een scherpe daling van de waarderingen en prijzen. M11 Funds volgt echter nauwlettend verschillende projecten die in dezelfde periode aanzienlijke fundamentele vooruitgang hebben geboekt, en als gevolg daarvan biedt dit een ongekende kans om deze portefeuille op te bouwen.”

Deel dit artikel met andere: