Home | Nieuws | HIP Capital breidt beleggingsteam uit

HIP Capital breidt beleggingsteam uit

Het beleggingsteam van HIP Capital in Twente wordt uitgebreid met Arjan Wassink. De van Rabobank private banking afkomstige beleggingsspecialist is sinds kort werkzaam in het kantoor van HIP Capital in Enschede.

Arjan Wassink is belegger en private banker in hart en nieren. Het grootste deel van zijn carrière heeft hij als beleggingsadviseur bij Rabobank gewerkt. Arjan is een geboren en getogen tukker en woont in Wierden. De overstap naar HIP Capital is snel gegaan. “Toen Eric Kruse van HIP in Enschede hoorde dat ik ging stoppen bij de bank, vroeg hij of ik partner wilde worden bij HIP Capital om de groei in de regio samen in goede banen te leiden. Na twee gesprekken waren we er al uit. Ik heb enorm veel zin om te ondernemen, te beleggen en door te groeien!”

Dick Hubertus van HIP Capital: “Heel mooi om Arjan binnen de gelederen te hebben. En natuurlijk extra leuk dat Arjan samen kan gaan werken met Eric Kruse, zijn oude maatje bij de Rabobank. Zo hebben we in Enschede twee ervaren specialisten met een mooi netwerk. De mannen kennen de regio en hebben echt een ondernemershart, een goede combinatie.”

HIP Capital geeft persoonlijk beleggingsadvies en bedient particulieren, ondernemers, stichtingen en instellingen met een vrij vermogen vanaf € 100.000. In 2017 begon Dick Hubertus samen met Erik van Uden en Rob Zegers het beleggingsadvieskantoor in ’s-Hertogenbosch. Met inmiddels vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Enschede en Venray is HIP Capital in Zuidoost-Nederland sterk lokaal aanwezig.

Deel dit artikel met andere: