Home | Nieuws | "Delen Private Bank: Ruimhartige Investeringen voor Strategische Overnames"

“Delen Private Bank: Ruimhartige Investeringen voor Strategische Overnames”

Delen Private Bank streeft naar groei in Nederland, zowel door overnames als door zich te richten op specifieke marktsegmenten, waaronder jongeren en vermogens tussen honderdduizend en een miljoen euro. Ondanks de bekendheid van Delen Private Bank in België, werkt Frederik Kalff, directeur van Delen Nederland, hard aan het vergroten van de naamsbekendheid in Nederland. 

Kalff benadrukt de focus op klantenwerving en is trots op de groei van 250 klanten in 2019 naar bijna 2.500 nu. Delen richt zich vooral op de doelgroep met vermogens tussen honderdduizend en een miljoen euro, evenals young professionals die vermogen opbouwen. Het gebruik van de Belgische infrastructuur maakt dienstverlening aan de onderkant van de markt rendabel. 

Met vier kantoren beheert Delen momenteel ongeveer 1,5 miljard euro, gestimuleerd door recente overnames. Frederik Kalff zoekt actief naar overnames, bij voorkeur met een vergelijkbare beleggingsfilosofie. Delen hanteert acht beleggingsprofielen en combineert passieve en actieve stijlen. Kalff benadrukt de autonomie van Delen Nederland met een beleggingsfilosofie gebaseerd op dezelfde macrovisie als het moederbedrijf in België, maar met meer nadruk op indextrackers en actieve fondsen voor extra flexibiliteit. 

 

Lees meer: https://www.investmentofficer.nl/nieuws/delen-private-bank-wil-goed-betalen-voor-de-juiste-overnames  

 

Deel dit artikel met andere:

Onze nieuwsselectie