Home | Nieuws | Transfers bij Privium, BB Capital, NIBC en ASR

Transfers bij Privium, BB Capital, NIBC en ASR

We stellen je graag weer op de hoogte van nieuwe benoemingen en belangrijke veranderingen bij de toonaangevende instellingen binnen onze sector.

Privium Fund Management verwelkomt Felix den Ottolander 

Op 1 maart 2024 heeft Felix den Ottolander (32) zijn terugkeer gemaakt bij Privium Fund Management (NL) als internationaal hoofd van Investment Solutions. Met eerdere ervaring bij het bedrijf als manager Investment Solutions, brengt Den Ottolander een solide achtergrond mee naar zijn nieuwe rol. Zijn master in Filosofie en Economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam vormt tevens een sterke basis. 

BB Capital breidt uit met Rogier van Mazijk 

Rogier van Mazijk heeft zijn intrede gemaakt bij BB Capital om de mogelijkheden voor uitbreiding van de private markets strategie te verkennen. Met een groot trackrecord in fusies, overnames en impactinvesteringen brengt van Mazijk veel ervaring mee naar zijn nieuwe rol. Zijn eerdere betrokkenheid bij het Textiel Innovatie Fonds, opgericht door BB Capital, geeft hem diepgaand inzicht in de strategische visie van het bedrijf. 

Veranderingen in de top bij NIBC 

NIBC kondigde recent aan dat ceo en voorzitter van de directie, Paulus de Wilt, per 31 december 2024 zal aftreden. De Wilt zal de komende maanden nog aanblijven om een soepele overgang mogelijk te maken terwijl het bedrijf op zoek gaat naar een geschikte opvolger. Verdere updates over de opvolging volgen binnenkort. 

Hendrik Tuch versterkt ASR Vermogensbeheer 

Per 1 maart 2024 heeft Hendrik Tuch zijn intrede gemaakt bij ASR Vermogensbeheer als hoofd van Accountmanagement. Met zijn focus op nieuw bedrijfs- en relatiemanagement zal Tuch een belangrijke rol spelen in het verder uitbreiden van de activiteiten van de organisatie. Zijn ervaring, in combinatie met groei van het team, zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ASR Vermogensbeheer. 

Lees meer: https://www.investmentofficer.nl/nieuws/transfers-privium-fund-management-bb-capital-nibc-asr-vermogensbeheer-ipsos

 

Deel dit artikel met andere: