Home | Nieuws | Drukte met transfers, onder meer bij BlackRock en BeFrank

Drukte met transfers, onder meer bij BlackRock en BeFrank

We hebben een hoop transfers te melden in deze nieuwsbrief. Om te beginnen wordt Kaya de Lange vanaf 1 Maart de nieuwe CEO van BeFrank, de premie-pensioeninstelling van NN Group. Ze volgt Sebastiaan van den Dries op en zal samen met Jan Hein Rhebergen en Sam Knabben de directie vormen. Lucas Daalder, beleggingsstrateeg bij BlackRock en columnist in het Financieele Dagblad, heeft aangekondigd halverwege maart zijn werk neer te leggen. Hij stopt tijdelijk met al zijn werkzaamheden in de beleggingswereld en streeft naar een ‘financiële detox’. 

Annemarie Maarse wordt per 1 juni 2024 benoemd tot hoofd asset management bij Bouwinvest, waar ze verantwoordelijk zal zijn voor asset management van de Nederlandse vastgoedbeleggingsportefeuilles. Bij ABP treedt Dominique Dijkhuis per 1 augustus 2024 terug als statutair bestuurder en lid van het uitvoerend bestuur. Haar vertrek vindt plaats in goed gezamenlijk overleg. 

Robbert Booij wordt de nieuwe CEO van derivatenbeurs Eurex Frankfurt AG, startend op 1 mei 2024, en neemt per 1 juli de CEO-taken over van Michael Peters. Hein Kuijpers is per direct begonnen als senior client relationship manager bij BNP Paribas Asset Management. Wieteke Appels is gestart als senior business development manager bij de Phenix Capital Group, een beleggingsconsultant gericht op impactbeleggen. Tot slot begint Najib Nakad op 1 maart als senior portfolio manager bij het Dividend & Value-team van Van Lanschot Kempen. 

Lees meer: https://www.investmentofficer.nl/nieuws/transfers-befrank-bouwinvest-abp-eurex-bnp-paribas-phenix-capital-group-van-lanschot-kempen 

Deel dit artikel met andere: